Albirea dentara

Albire dentaraAlbire dentara

Tratamentul de albire dentară NU afectează smalţul şi sănătatea dinţilor tăi, cât timp această procedură este facută în mod profesional, cu Lampa  şi gel ce conţine Peroxid de Hidrogen.

Ce este albirea dentară?
Albirea dentara este un procedeu în urma căruia se obţine o culoare mai deschisă a dinţilor, care să fie estetică şi pe placul pacienţilor. Pentru albirea dentară se foloseşte un gel special, ce conţine Peroxid de Hidrogen care curaţă în profunzimea smalţului toate depunerile de pigmenţi adunaţi de-a lungul timpului.

Ce este Lampa?
Lampa este un dispozitiv medical profesional, reprezentând o tehnologie de ultimă generaţie, folosită de cei mai renumiţi medici stomatologi din lume, având ca scop albirea rapidă şi fară efecte secundare a dinţilor, smalţul acestora fiind protejat.

De ce este folosită Lampa?
În mod normal, gelul pentru albirea dinţilor acţionează şi fără stimulare externă dar eficienţa acestuia este foarte scăzută. Prin folosirea lampei pentru albire se accelereaza procesul chimic şi creşte eficienţa gelului. Un alt mare avantaj este timpul scurt necesar pentru obţinerea culorii dorite, scazând astfel riscul de sensibilitate dentară în urma albirii.

Cât de albi vor fi dinţii dupa tratamentul de albire dentară cu Lampa acceleratoare?
Culoarea dinţilor noştri este influenţată în mod direct de informaţia noastră genetică şi indirect de stilul de viaţă pe care îl avem, astfel că la un pacient care fumează, bea cafea sau nu are o igienă orală corectă, albul natural al dinţilor va suferi un proces de îngălbenire, aspectul final fiind, din pacate, unul neigienic şi totodată nesănătos.
În funcţie de acest stadiu de îngalbenire, noi îţi garantăm că dinţii tăi vor fi semnificativ mai albi, iar tu vei fi impresionat de rezultate.

În ce constă tratamentul de albire dentară cu Lampa?
– Detartaj, pentru îndepărtarea tuturor depunerilor de tartru.
– Periaj profesional.
– Air Flow. Este un jet de particule fine de bicarbonat de sodiu şi apă care, prin acţiunea propriu zisă a jetului şi a acţiunii chimice a bicarbonatului de sodiu, îndepărtează petele rezistente.
– Desensibilizarea dinţilor în cazul persoanelor cu sesibilitate dentară accentuată.
– Se verifică nuanţa de culoare de la care se porneşte procesul de albire a dinţilor şi se evaluează rezultatul la care se poate ajunge.
– Pacientul este protejat cu ochelari, bavetă, se aplică departatorul pentru buze şi obraji.
– Se aplică la baza dinţilor o protecţie gingivală.
– După ce am verificat că pacientul este pregătit şi gingiile protejate se poate începe procesul de albire.
– Gelul special pentru albirea dinţilor este aplicat în strat uniform pe suprafaţa ce necesita albirea iar apoi este activată lampa pentru albire timp de 10-15 minute, procedură ce poate fi repetată pâna la obţinerea nuanţei dorite.
– Cand s-a obţinut rezultatul dorit se spală riguros tot gelul de albire şi se îndepărteaza protecţiile.
– În acest moment este recomandat să se efectueze încă o data desensibilizarea dinţilor.
– Fluorizarea dinţilor se poate efectua de catre medicul stomatolog în cabinet, în sedinte repetate sau, acasă de către pacient, într-o formă specială perfect adaptată pe dantura pacientului (gutieră).

Cât timp, după efectuarea acestui tratament, dinţii vor fi albi?
Perioada de timp în care dinţii îşi vor păstra noanţa de alb obţinută este în funcţie de tabieturi şi modul de alimentatie al pacientului, astfel că fumatul, cafeaua, mâncărurile şi băuturile cu pigmenţi puternici vor avea o influenţă semnificativă.
Recomandarea noastră este ca acest tratament să fie facut o data pe an.