Cabinet stomatologic Satu Mare, medic dentist, Dr. Magyari

Clinica noastra doreste sa devina un model de serviciu stomatologic de inalta calitate, care sa va ofere un standard ridicat de sanatate orala in conditiile unor costuri corecte.

Avem credinta ca cel mai important scop al nostru, si anume  pastrarea renumelui clinicii noastre, nu se poate obtine decat prin recomandarile si satisfactia pacientilor nostri, fapt pentru care suntem decisi sa ridicam serviciile noastre la cele mai inalte standarde de profesionalism. Dispunem de materiale si aparatura de ultima generatie, unit-uri dentare dotate conform cu cerintele unui tratament stomatologic modern si de calitate, asigurand astfel confortul fizic si psihic pacientului.

Micromotor endodontic si apex locator – moderne, de ultima generatie, instrumentele rotative folosite in terapia endodontica, confera medicului siguranta unui tratament de canal corect, eficient, de durata, efectuat pe toata lungimea canalului.

Air-Flow, Prophy Jet – aeropolizorul folosit in clinica noastra pentru indepartarea coloratiilor de pe suprafata dintilor, curatirea implantelor si profilaxia spatiului subgingival.

Sterilizarea – in clinica noastra veti fi intotdeauna in siguranta, noi tratam cu maxima seriozitate sanatatea si siguranta dumneavoastra dentara. Respectarea cu strictete a normelor de asepsie si antisepsie, precum si investitiile facute in cele mai bune aparate de sterilizare, sunt o garantie a faptului ca in clinica noastra va vom putea trata fara riscul de a contacta afectiuni transmisibile prin sange si saliva. In cadrul tratamentului stomatologic, se folosesc numai produse consumabile de unica folosinta(bavete, pahare, ace, manusi, masti, aspiratoare bucale, huse tetiera, sosoni etc…), iar in perioada de pregatire a cabinetului dentar dupa fiecare pacient se dezinfecteaza toate suprafetele de contact(fotolil si unitul dentar, piesele de mana, aspiratoarele, sprayuil de aer-apa, lampile), cu dezinfectant. Mentionam ca dispunem de piese de mana sterilizate pentru fiecare pacient.

Camera intraorala – consultatia stomatologica se efectueaza cu camera intraorala pentru intocmirea planului de tratament si a stabilirii costului tratamentelor. Utilizand tehnologie de ultima ora avem posibilitatea ca, plimband o camera intraorala in interiorul cavitatii bucale sa va aratam in timp real pe monitor, problemele dentare pe care le aveti. Utilizarea camerei intraorale este o procedura nedureroasa care nu are efecte adverse.